Rekonstruktion #1

Man-day

Godmorgen folkens,

Det er skønt med lidt ordspil her man-day morgen, ikke? (hæhæ…) I dag skal vi nemlig snakke lidt om alle kærester og ægtemænd og -damer, og jeg stiller derfor jer alle spørgsmålet:

Hvordan skulle I bo, hvis jeres kæreste kunne bestemme?

Det er nok den skinbarlige sandhed, at det oftest er kvinder der går mest op i boligindretning. Men har I nogensinde overvejet, hvordan jeres hjem ville se ud, hvis jeres kæreste stod for indretningen? Det har jeg faktisk ikke, og heldigvis virker det heller ikke til, at min kæreste har nogen som helst intention om at overtage projektet.

Men jeg har i bloggens ånd spurgt min kæreste, hvad han synes der er lækkert, hvis han skulle indrette et værelse kun til ham, og det var disse billeder, han faldt over.

man-day

Jeg må indrømme, at jeg egentlig synes, at en maskulin indretningsstil kan være virkelig lækker. Mindst lige så lækker som blomster, hvide vægge og pasteller (skrev jeg lige det?!). Det vigtigste er kvaliteten i mine øjne. Hvis kvaliteten er god, så er alting godt (hæhæ…).

collagekfkgkgr

 1 // 2 // 3 // 4

signature4

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rekonstruktion #1