Download gratis plakater til køkkenet

Mine keramikfavoritter

header

Godmorgen folkens!

Jeg har placeret min telefon på skrivebordet i den mørkeste afkrog af soveværelset, og min computer bliver om 10 minutter placeret samme sted. Jeg har nemlig besluttet mig for at holde F-R-I i dag, for det trænger jeg virkelig til!

Jeg har haft nogle hektiske uger, og jeg synes, jeg har fortjent en ordenlig fridag, som forhåbentlig kommer til at byde på solskin (hvis man har lov at være så heldig?), god mad (og vin?) og godt selskab. Men inden jeg er klar til at lægge computeren helt fra mig, vil jeg lige introducere jer til nogle af mine absolutte keramikfavoritter. Jeg er helt tosset med keramik – i alle afskygninger. Jeg elsker især tanken om, at jeg er den eneste der ejer lige præcis DÉT, der står i min stue. Det er en ting, jeg sætter ret højt på listen, når det kommer til nips og boligtilbehør, men snakken om, hvorfor har vi slet ikke tid til at tage nu 😉 Jeg brygger på et debatindlæg om lige præcis dét i den nærmeste fremtid.

Jeg håber, I alle får en skøn lørdag!

header

4

{Min mor og jeg har lavet disse små “æggeskaller” i keramik, og de er klart blandt mine favoritter. Simpelthen så fine! Min mor sælger nogle magen til gennem sin Instagram-profil}

5

{Jeg fik denne crystal keramikvase i gave af butikken 1+1 design i Århus for et lille års tid siden, og jeg er simpelthen SÅ glad for den! Vasen er fra WAUW design, og de laver de fineste ting!}

2

{Endnu en ting min mor har bakset sammen til mig: den fineste lille slikskål!}

1

{Denne vase fandt jeg i Loppeforum i Tilst for nylig, og jeg er vild med dens enkelhed}

6

{Rosinen i pølseenden er denne skål fra Søstrene Grenes nyeste kollektion. Den er da sød, ik?}

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Download gratis plakater til køkkenet