Instagram moments #marts

Mine mest ubedskedne ønsker

Okay.. Min ønskeliste er virkelig lang – det skal jeg da være den første til at indrømme. For nylig gik det op for mig, at cirka 50% af mine ønsker formentlig forbliver ‘ønsker’ et godt stykke tid endnu – fordi de er helt afsindigt dyre, og jeg har egentlig ikke et reelt behov for dem.

Jeg anser ikke mig selv som et særligt materialistisk menneske, og jeg forsøger i alle sammenhænge at finde den billigste løsning på mange ting. Derfor gør det mig heller ikke noget, hvis disse ting aldrig bliver mine, men man har da lov til at drømme, ikke? 😉

I dag får i råt for usødet mine absolut mest ubeskedne ønsker fra min laaaaange liste. Har I også nogle ting på jeres liste, som er helt urealistiske?

header-ønsker

 

ønsker-2

{1 M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8 objektiv // 2 Louis Poulsen PH bordlampe  // 3 La Pavoni espressomaskine // 4 Arne Jacobsen ur // 5 Y-stol af Hans J. Wegner}

 

 

4 kommentarer

 • Camilla T

  Jeg har også forelsket mig i Arne Jacobsens roman ur. Desværre er det bare den allerstørste af dem til 5000 (ruller lige øjne lidt), haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Haha, Camilla! Det er SÅ træls, når man forelsker sig i sådan nogle (ret dyre) ting! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den stol der <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram moments #marts