Den bedste beslutning vi tog i køkkenalrummet

Moodboard: Vores kommende badeværelse

moodboard-badevaerelse

Jeg kan godt lide at visualisere for mig, hvordan tingene kommer til at spille sammen, når jeg går i gang med større projekter. Vores lille badeværelse uden vinduer står snart for tur i lejlighedsræset, og min kæreste og jeg er som altid ret enige om, hvad der skal ske.

Badeværelset er ret lille og har ikke nogle vinduer, så vi er ret enige om at male to vægge i en støvet blålig farve – en nuance som leger lidt med øjet, men som samtidig ikke er for dominerende.

Vi har besluttet os for træsorten teak. Den går helt vildt godt med både messing (som jeg har en masse af) og farven på væggen. Ellers holder vi os til neutrale toner, planter og messing. Det giver det helt sikkert det ‘eksklusive’ look, vi er ude efter!

Hvad synes I?

   

2 kommentarer

 • katrine

  Det bliver da vildt godt ! glæder mig til at følge processen. vi totaltrenoverer vores badeværelse lige pt. og vi taler meget om farver eller bare hvide vægge, så det er dejligt med inspiration. god mandag til dig. kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det lyder spændende, Katrine, og godt, at du kan bruge mit lille moodboard som inspiration! 🙂
   Klem

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste beslutning vi tog i køkkenalrummet