Take a look at Molge Decor

My job: Styling for About Form And Function

Jeg har fået et par mails fra mange af jer efterhånden, som er lidt nysgerrige på mit job, og hvad det går ud på. Det er ret komplekst, fordi jeg har tre forskellige, men jeg tænkte, at jeg vil forsøge at indvie jer lidt mere i personen bag Chaotic Harmony og fortælle lidt mere om, hvad jeg egentlig går og laver. Derfor vil der dukke et par blogindlæg op i ny og næ, der handler om mit lille styling-foto-indretning-blog-og-journalist-foretagende.

Lørdag i forrige uge blev brugt på at udføre en opgave for About Form And Function. Jeg skulle indrette de smukke glasbobler i mit hjem og skyde billeder af dem.

Billederne skal bruges på deres hjemmeside, og jeg fik fuldstændig frie tøjler til at lege med boblerne, så de passede ind i min personlige stil. Det er både fedt og virkelig ufedt at have så frie tøjler. Fedt, fordi jeg kan slippe kreativiteten fri. Ufedt, fordi jeg får tårnhøje forventninger til mig selv.

Men jeg er glad for resultatet (som I kan se noget af lige herunder), og det samme er de to søde mennesker bag virksomheden.

p2250025

p2250112

p2250077

p2250098

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Take a look at Molge Decor