The perfect gift!

My new curtains

p1080955

Efter et stykke tids søgen fandt jeg det perfekte gardin til vores stue. Det er hverken for lyst eller for mørkt, og det lukker en perfekt mængde lys ind. Samtidig er det, efter en tur i vask vel at mærke, blødt og falder så flot!

IKEA blev kampens vinder denne gang, hvor jeg fandt disse gardiner fra serien VIVAN til 79 kr?! Det er altså ret billigt sluppet, hvis man sammenligner med nogle andre mærker, jeg har kigget på.

p1080953

Jeg har muligvis sagt det maaaange gange, men nu er køkkenalrummet faktisk ved at være der, og jeg glæder mig sådan til sommer, så jeg kan nyde varme sommeraftener på den smukke altan på den anden side af gardinerne.

 

   

3 kommentarer

 • Ida Hauritz

  Hvor er dit fine lille tæppe fra foran døren? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er faktisk fra IKEA. Nogle gange har de en fin samling af ægte tæpper – især de små plejer at være super fine! Tror jeg gav 399 for det her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Jeg synes, det ser godt ud. Det passer godt til indretningen.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect gift!