10 vases for spring (w. links)

My new dining chairs

p4021035

Det er første gang disse stole har fået lov til at stå for skud foran mit kamera. Fordi jeg fik dem simpelthen ind ad døren i dag, og jeg knipsede disse billeder til jer i samme sekund, jeg fik dem pakket ud (jf. de lidt mørke billeder), og jeg har været forelsket lige siden iøvrigt.

Jeg har ønsket mig de her stole i virkelig mange år, faktisk så længe jeg kan huske, og de minder mig om mine bedsteforældre og deres hjem, som jeg bliver enormt inspireret af og føler mig meget hjemme i.

Det kan virke skørt for nogen (har jeg erfaret), men jeg bliver så enormt tilfredsstillet af tanken om, at jeg aldrig nogensinde kommer til at skulle købe spisebordsstole igen. Fordi de her kommer til at følge mig hele min livsstid, og de kommer til at være vidne til så mange dejlige oplevelser og begivenheder i vores liv.

Stolene er designet af en af de ultimative møbelarkitekter i Danmarks historie (i hvert fald ifølge undertegnede): Y-stolen, eller CH24 om man vil, af Hans J. Wegner.

Nu mangler vi bare at få de mørkebrune læderhynder hjem, og så får I endnu flere billeder af skønhederne.

Hvad er jeres ultimative stoledrøm? Og kan I lide min? 

p4021032

p4021034

   

13 kommentarer

 • katrine

  Tillykke 🙂 Sådan havde jeg det også da jeg købte vores første y-stole for år tilbage. Jeg kommer heller aldrig til at skifte dem ud, aldrig. Min kæreste har sig dog en anden favorit, nemlig savbukstolene (også af wegner), så vi har lavet et kompromis, alle ystolene står om spisebordet i stuen og savbukkene står om køkkenbordet. det virker og alle er glade 🙂
  Kh katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det lyder da også som et udemærket kompromis i mine ører 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi deler stole drøm kan jeg se 😉 Så smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Sådan, Ditte! Jeg håber også, du får opfyldt din drøm en dag. Lige nu må du glæde dig over dine lækre Safaristole :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg er selv stolefanatiker, og Y-stolen bliver helt sikkert også mit næste dyre køb! 4 stk. ligesom dig, så det er en vild udskrivning!
  Hvilken behandling har dine stole fået? Jeg kan nemlig ikke selv beslutte mig for, om jeg vil have dem i sæbebehandlet eg eller oliebehandlet eg 🙂
  Mit eget bord er 3 cm lavere end dit, vil det være et problem ift. armlæn tænker du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Cindy,
   Ja, der skal liiiiige spares op! Mine er i sæbebehandlet eg, og som jeg lige har skrevet til Kristina her i kommentarfeltet også, har jeg valgt dem, fordi jeg ved, de tager smukt imod patina.
   Hvis dit bord er lavere end mit, så kan armlænene ikke komme ind under bordet. Det kan de ikke helt på mit heller – men det er nok til at folk lige kan trække sig nok ind til bordet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hvor ser de Fine ud, er de i valnød ? Dem har jeg nemlig forelsket mig vildt i😍 Min mand skal bage overbevises, han mener at jeg bliver træt ag tingene inden for 2 år, mit argument er at det er fordi jeg aldrighar haft råd til at investere i de rigtige😘😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Kristina,
   Nej, de er faktisk i sæbebehandlet eg, dem jeg har fået – De tager meget smukt imod patina, så jeg glæder til, at det lyse egetræ får lov at tage imod! 🙂 Det lyder slet ikke dumt med stole i valnød – også selvom de er lidt mere peberede! Jeg er i hvert fald med dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har mange stoledrømme! Jeg har det luksusproblem, at jeg ikke kan finde ud af at vælge, så jeg køber bare en af hver jeg finder spændende. Haha! Men y-stolen er også på min liste – den er så fin den stol. Hvor er bordet i øvrigt fra Mette? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det problem kender jeg godt – der er også utallige stole, jeg godt kunne tænke mig. Men jeg tror mit hoved er gladest for på den lange bane kun at have én slags 😉
   Bordet er et massivt egetræsbord købt i Sinnerup 🙂 God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak, Mette! Jeg må på udkig og se om det vil passe til den nye lejlighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor ser det fint ud!! Er også helt vild med jeres spisebord! Hvor er det fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Tak – det er jeg glad for, du synes! Bordet er et massivt egetræsbord fra Sinnerup – også en af de bedste køb, jeg har foretaget mig. Det er blevet vokset, så det tager ikke imod noget snavs OVERHOVEDET 🙂 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 vases for spring (w. links)