Nye items herhjemme!

Ny virksomhed = nye ting

sponsoreret
Jeg kom hjem fra den dejligste ferie i det italienske i slutningen af sidste uge, og siden da er tingene simpelthen gået stærkt! Emma og jeg har (endelig!) modtaget vores kalenderbøger – faktisk for blot 10 minutter siden – og senere i dag skal begge vores lejligheder fyldes op med 702 kg massiv kalenderkærlighed. Emma og jeg skiftes til at være paniske over hele situationen: “Hvordan skal det her dog gå?!” og “Hvad er det dog, vi har rodet os ud i?!”.

MEN jeg kan godt sige Jer, at vi er glade for resultatet, og vi kan ikke vente til, vi kan vise Jer de første billeder af den og til, at I kan klikke på “Atelier Aarhus” oppe i menulinjen her på bloggen!

Hvis man spørger mig, så synes jeg jo, at man skal have nogle nye ting, når man sådan stifter et nyt kontormærke 😉 Ting der kan supplere den smukke kalender på mit lille skrivebord, som min kæreste har lavet til mig for nylig. Det er næsten som om, han har forudset, hvor meget tid jeg kommer til at bruge foran skærmen de næste måneder.. Han vinder prisen som bedste kæreste for den indsats, han ligger i Emma og jegs skøre idéer!

Men jeg skal simpelthen lige vise Jer nogle af de ting, som jeg går og ønsker mig til skrivebordet.

Har I andre præferencer for pæne ting til skrivebordet?!

0215953eafbe6794eb0dff2f20dde81e

VIIIIILD med marmor! Jeg leder lidt efter en mousepad i hvid marmor, og ellers er det her jo bare PÆÆÆÆÆNT!

d705faff5df4898fbdf1c9dab44fa3aa

Og geometriske marmorskånere som dem her!

il_570xN.1058083551_9y6v

En visitkortholder som denne er da virkelig også flot!

8abd7540ff6667b3bf30be4b1060d611

Og den der blyantsholder i messing…. WAUW

Hvis man overvejer at ommøblere sit kontor, er det en god idé at købe brugte møbler! F.eks. kan man købe brugte hæve sænkeborde som er blevet istandsat – her er der altså lidt penge at spare!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye items herhjemme!