Nytår #1: DIY lyskæde til bordet!

Nytår #2: Guirlande af kvaste

Heysan alle sammen,

Jeg kan godt sige Jer, at jeg nyder mine fridage her imellem jul og nytår. Indtil nu har vi været til mange julefrokoster, og jeg kan mærke, at jeg har behov for at slå benene op de næste par dage. Måske se et par film med Torben, drikke lidt varm te og læse lidt i min bog.

guirlande

Det er altid sådan en balancegang i julen. Der er både julefrokoster på min kærestes og min side, og det giver altså rigtig (!) mange reserverede dage i kalenderen. Misforstå mig ikke, for jeg elsker at være sammen med familien, men det bliver nu også rart med et par dage, hvor jeg bare skal passe mig selv (og min kæreste).

guirlande

I mens jeg nyder min fridag i dag, så vil jeg gerne dele en hyggelig lille DIY-guide med jer. Perfekt, når det alligevel pisregner udenfor, undskyld sproget. I går delte jeg denne smukke lyskæde, men i dag fortsætter vi nytårs-DIY-serien med denne smukke, festlige og super simple guirlande.

guirlandeDu skal bruge:
– Silkepapir
– Saks
– Snor

Følg denne guide:
guirlande

– Tag dit silkepapir og fold det i længden –

collage2 copy– Fold papiret i bredden og derefter igen i længden –

collage3 copy– Fold igen i længden indtil du har denne form. Begynd derefter at klippe små strimler –

collage4 copy– Klip strimler indtil det ser således ud. Fold derefter papiret ud –

collage5 copy– Klip toppen af papiret. Fold derefter papiret ud igen og klip over i midten –

collage6 copy– Tag to stykker silkepapir og lig dem ind over hinanden ligesom på billedet. Begynd herefter at rulle –

collage7 copy– Rul herefter og saml og snor begge ender i en løkke, ligesom det fremgår på billedet og så har du den første kvast til din guirlande –

Til de af jer som holdt ud så langt, vi ses i morgen til endnu et nytårs-gør-det-selv-tip på det hyggeligste spil, som du kan downloade direkte her på bloggis!

 

 

 
[archive-grid cat=”nytaar” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår #1: DIY lyskæde til bordet!