Et kæmpe GODT NYTÅR her fra Samsøhytten!

Ønsker du dig denne billedvæg? Kig med her!

billedvæg

Godmorgen damer!

I dag er min sidste fridag, inden hverdagen begynder igen på ny (snøft..). Jeg brugte i går på at brainstorme nye idéer til bloggen for de næste måneder, hvor jeg (forhåbentlig!) får lidt mere tid til at lave noget lækkert indhold til jer.

Jeg vil selvfølgelig fortsætte med lækre boligreportager, som portrætterer drømmehjem for mange inspirerende mennesker. Jeg fortsætter også med små planteguides, og jeg vil også gøre lidt mere ud af at finde mere gratis print-selv til jer.

Samtidig påbegynder jeg nogle små fotokurser. Det kan godt nok ikke kobles direkte op på ordet boligblog, som er det jeg kalder bloggen her, men jeg synes det er ret sjovt at tage og redigere billeder, og jeg vil gerne prøve at lære lidt fra mig, hvis I har interesse i det?

For tiden er jeg ret betaget af plakater, og i at finde plakater, som er lidt mere unikke og “one of a kind”. Denne billedvæg, som vi skal kigge på i dag falder ret tæt på min smag.

billedvæg

Designeren hedder Trine Holbæk, og jeg er helt besat af hendes brug af farver og teksturer og gengivelse af genstande i naturen.

billedvæg

1 Pure Green // 2 Pure White // 3 Branch 04 // 4 Fields // 5 Blue Waters // 6 Blue Waters Splash // 7 Field Flower Blue // 8 Pure Blue // 9 Flora // 10 Flora 01 Green

 

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

4 kommentarer

 • Camilla T

  Jeg er også interesseret i tips. Ved mig er det sådan lidt… allround 😛 Men især også bare at tage gode hverdagsbilleder (det er et vidt begreb, I know). Men alt vil have interesse herfra.
  Og jeg er også lidt tosset med hendes design. Især dem i stil med nummer 4 eller 7. Bliver sikkert nødt til at investere i dem en dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hvor er det fedt, Camilla! Jeg skal prøve, om jeg kan imødekomme dine ønsker 😉
   Jeg er helt på din side ift. Plakaterne. Jeg tror måske også, jeg snart skal have investeret….. ;P

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Du må meget gerne lære fra dig i forhold til fotos 🙂 Jeg er også rigtig interesseret i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er jeg glad for at høre, Pernille. Sig også til, hvis der er nogle bestemte teknikker, som du har brug for hjælp til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kæmpe GODT NYTÅR her fra Samsøhytten!