AFSLUTTET! Giveaway: 3. adventssøndag

Our bedroom and its new artwork

Pernille Folcarelli printet er modtaget som gave

Processed with VSCO with a5 preset

I dag kommer der en lille status fra flytte-kaos-hytten! Jeg har i mange måneder (ja, faktisk 5 måneder) nydt, at vi tog flytningen i små skridt, men nu er jeg ærlig talt ved at være dér, hvor flytningen hænger mig ud af halsen, og jeg vil gerne på PLADS. Det er virkelig en struggle at være boligblogger og ikke kunne tage ordentlige billeder af sin lejlighed 😉

Selvom der ikke sker meget på lejlighedsfronten for tiden, så tænkte jeg, at jeg nu alligevel ville vise jer en lille status på soveværelset, hvor det smukkeste print af dygtige Pernille Folcarelli har fået en plads på første parket i soveværelset, sammen med det smukkeste øje af Lebenværk. Den lille plakat venter lige nu på udskiftning. Jeg synes ikke, den passer specielt godt ind…

Anyway, Vægfarven er fra Sadolin, og jeg er simpelthen faldet pladask for den – S0.09-30 er farvekoden til jer, der spørger!  Der kommer et par separate blogindlæg om printet fra Pernille Folcarelli senere på ugen!


So, this is our bedroom as it is right now! I’m completely in love with both the color on the wall (Sadolin, S0.09.30), the feather print from Pernille Folcarelli and the wooden eye on the wall!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFSLUTTET! Giveaway: 3. adventssøndag