Bloggen går nye og spændende tider i møde

På tøseferie til Prag

Sidste år tog mine to skønne veninder Ida, Emma og jeg på en rigtig tøsetur til Budapest. Vi havde nogle helt fantastiske dage i hinandens selskab. Vi gik lange ture, snakkede en masse, spiste god mad og nød den smukke by.  Allerede da vi landede i Billund fire dage senere, ville vi afsted igen. Nu er der snart gået et helt år, og for en måneds tid siden tog vi hinanden i hånden, satte os ved computeren og klikkede tre flybilletter til Prag hjem.

I aften tager vi afsted på vores lille miniferie til Tjekkiets hovedstad, og nej, hvor jeg glæder mig til at koble fuldstændigt af i noget af det bedste selskab, jeg kunne forestille mig!

P6300007

Af samme årsag har jeg besluttet at holde ferie fra blogskriblerierne, imens jeg er væk. Men når jeg kommer hjem har både Emma og jeg tænkt os at dele en masse hyggelige minder fra turen med jer – Emma har tilmed lovet os, at hun vil lave samme fine video, som den vi lavede for Budapest. Det er det hyggeligste lille minde!

Nu vil jeg smække computeren i, pakke de sidste ting og så vil jeg gå en lang tur i den friske luft, inden turen går imod lufthavnen.

Hav en skøn påske alle sammen. Vi snakkes ved!

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen går nye og spændende tider i møde