Bagagerumsmarked: Ses vi?

Pinterest-inspo, der får mig til at savle

Photocredit: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

pinterest

Det har været en mega (!!!) hård uge, og jeg har nydt de sidste par dage og brugt dem sammen med min bedre halvdel på at få sorteret ud i alle mine ting, så jeg snart er klar til at rykke resten op til ham. Det bliver sjovt! Men også vildt underligt!

Min indre indretningsmaniac bliver for alvor vækket til live, når jeg får helt nye kvadratmetre at boltre mig på, så Pinterest bliver brugt lystigt hver gang, jeg kan slippe afsted med det! De billeder I ser her er et udpluk af mine små indretningsdrømme. Tryk ‘Follow’ på min Pinterestprofil, hvis du mangler lidt ekstra inspiration!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagagerumsmarked: Ses vi?