Styles I like #1: Marokkansk

Plantespirer og hverdagsglæder

Glæden er, når ens sukkulent endelig begynder at spire igen.

I weekenden var min popo solidt i mit hjørne af sofaen med et tæppe, en kop varm kaffe, småkager (*host* en hel kasse…) og en god bog. Åh, jeg glæder mig allerede til sofaen og jeg ses igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min søde kæreste og jeg fandt lige et lille hul i vores ellers pressede kalendere, hvor vi kunne besøge de smukke væksthuse i Århus.

Jeg har haft nogle af de dage, hvor man bare har fået det forkerte ben ud af sengen. Dage hvor alting ikke går så nemt, som man havde håbet på, og hvor man føler man fiser rundt, men egentlig ikke når i mål med særlig mange ting.

Men i dag starter jeg ugen på en frisk. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil forsøge at smile lidt ekstra, grine lidt ekstra, og i går aftes tog jeg hjem til mine forældre for at få en god snak om alt mellem himmel og jord. Det var virkelig tiltrængt, og i dag går jeg lidt mere oprejst, end jeg har gjort de sidste par dage.

Er I klar til weekend?!

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styles I like #1: Marokkansk