Scandinavian designers

Practical and yet so beautiful!

oakmen2

Juleaften høstede jeg denne smukke opslagstavle fra The Oak Men, som mine to brødre har købt til mig (loooooove!) Jeg er slemt glad for at klippe de idéer, jeg snubler over i magasiner osv, ud, og i lang tid har jeg ledt efter en opslagstavle, der kan huse de mange billeder og sedler, jeg har fået samlet gennem tiden.

oakmen3

Det gør den her opslagstavle altså bare! Det er frygtelig praktisk med både magneter og mulighed for at tegne med kridt på den. Måske lyder det besynderligt, men den stimulerer altså min kreative hverdag, når jeg flere gange dagligt går forbi den og kigger lidt på mulige nye projekter 🙂

Hermed er et lille praktisk tip givet videre!

oakmen

P.s. De smukke runde magneter er fra Anne Linde. Dem havde mine brødre også været så søde at klikke med, da de jo nok godt vidste, at de 4 magneter, der medfølger, ikke er i nærheden af nok 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Scandinavian designers