New poster of Copenhagen

Print-selv jule-/nytårsspil

pc220437pc220436

Sidste år lavede jeg et nemt print selv nytårsspil til jer. Selvfølgelig et, som jeg også selv havde printet ud til nytårsaften. Det var en kæmpe succes, og vi brugte faktisk flere timer på at sidde og snakke om de forskellige små sedler, som jeg havde placeret under gæsternes tallerkener.

Jeg har samlet en god blanding af de dybe og sjove spørgsmål. ‘Årets største lærestreg’, ‘Årets bedste råd’ eller ‘Årets bedste sang’.

Nytårsaften (og juleaften, om man vil) bliver lige lidt mere rar, hvis man tager sig tid til at reflektere lidt over året, der er gået. For at fremprovokere alle de tanker lidt, har jeg igen i år lavet et print selv nytårsspil (…selvom det jo ikke har en dyt med spil at gøre), som I kan downloade via linket her.

I år har jeg en idé om, at jeg også vil bruge spillet til juleaften, hvor jeg er i familiens skød og igen til nytårsaften, som i år bliver afholdt i Amsterdam med mine bedste venner – blandt andet denne skønne pige!

Jeg håber, I kan bruge det, og glædelig jul til jer alle!

nytaarsspil-new

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New poster of Copenhagen