Plantespirer og hverdagsglæder

Rekonstruktion #2

I dag er det skisme lørdag. Jeg havde et spændende (og opløftende) møde med Emma i går. Nogle af jer har måske hørt, at vi er i fuld gang med at designe en kalender. En fysisk kalender, hvor lækkert design og brugbarhed bliver kombineret. Det skal være et redskab til alle os, der holder af at skrive (lange…) to-do-lister, og som synes, at smukke kontorartikler gør tiden ved skrivebordet lige dét sjovere.

Lige nu arbejder jeg i på højtryk med at snakke med trykkerier, om de kan opfylde vores ønsker, som (åbenbart) er ret specielle. Hvem skulle have troet det?! Samtidig har vi snakket – snakket i timevis – om, hvilke farver vi vil bruge i kalenderen. Det er svært, og vi får nok snart brug for at høre jeres mening.

Jeg glæder mig så meget til vi kan dele lidt flere sprøde detaljer med jer. Indtil videre må I fatte jer i tålmodighed og følge med her på bloggen. Jeg opdaterer ligeså snart, jeg kan!

I samme ombæring vil jeg lige vise jer ind i denne stue:

Hans Wegner Y-stol // Bestlite bordlampe // Le Klint loftlampe // IKEA tæppe // Kähler vaser // Walton ford plakat // BLA plakat // Ret peberet Arne Jacobsen sofa // Sofabord er fra Urban Outfitters (desværre udsolgt) // Luisiana plakat New Nordic købes brugt

Find link til alle produkter herover, og glæd jer til i morgen, hvor jeg har et virkelig COOL DIY-projekt klar til jer!

signature4

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantespirer og hverdagsglæder