Loppefund #1

Rekonstruktion #1

Så blev det søndag i det lille hjem. Herhjemme plejer det at betyde at ligge på langs på sofaen med fødderne op og en god bog i hånden. I dag betyder det faktisk lige det modsatte – vi skal nemlig have min svigerfamilie på besøg i dag (hæhæ..).

Jeg er stået tidligt op (som jeg plejer), og min kæreste er stået op sammen med mig (hvilket er meget usædvanligt), fordi det er ham der blevet ansvarlig for madlavningen. Imens han planlægger maden, så sidder jeg lige og laver lidt blogarbejde. Det er udmærket arbejdsfordeling, hvis I spørger mig.

Jeg sidder tit på Pinterest og drømmer mig ind i nogle af de rum, som jeg scroller forbi. Det gælder blandt andet denne stue, hvor jeg i søndagens anledning har fundet (de fleste) produkter og linker til dem under billedet. Ida hedder pigen, der ejer den (..og jeg er dybt misundelig).

Faktisk har jeg lige nu to smukke(!) runde marmorplader liggende hjemme ved mine forældre, og jeg håber, at min kæreste vil hjælpe med at få et af dem lavet til et sofabord snart. Mest fordi vores sofabord fra Søstrene Grene hælder cirka alt for meget – hvis man sætter et glas på bordet, så glider det langsomt ud over kanten. Ikke så smart..

91a3bb43e178ec0b9d8a4af6eaa5e718
Vera sofa
// O Table // Square leather pouf // Ryatæppe Tanger // Cbo811 Lampe

Hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne, som jeg ikke har linket til, så kan det godt være, at jeg alligevel ved, hvor I måske kan være heldige at skaffe det. Skriv endelig i kommentarfeltet. Jeg skal prøve at være hurtig.

Og så kan I da også lige stikke hovedet forbi EmmaMartiny.dk, hvor jeg i dag laver denne smukke DIY læderpung.

DIY Læderpung

signature4

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefund #1