Beautiful posters + 25% discount code

Scandinavian designer: Anne Linde

showcase0_showcase1_showcase3_hangable-2-w920

Jeg bringer et indlæg om en design- og interiørvirksomhed en gang om ugen, som jeg synes fortjener lidt (mere) tid i rampelyset. Jeg håber, I kan blive klogere, og at jeg kan vise jer nogle brands, I ikke har hørt om før, eller som I kan blive lidt klogere på!

I dag får brandet Anne Linde lidt tid i rampelyset. Et brand hvis design formår at kombinere funktionalitet med elegance.

white_ledgeable-w920

“Metal er fantastisk, jeg elsker dets enkle, elegante udtryk, som kan formes, bukkes, støbes på uendelige måder. Det er et levende, stærkt og holdbart materiale, som er tidløst. De organiske aspekter i mine designs er med til at give metallet et mere blødt og skulpturelt  udtryk, som kan passe ind i alle typer indretninger,” fortæller Anne Linde om sit design. En dame med store visioner.   De tidsløse hylder, reoler og møbler kan passe ind i alle former for indretningsstile, og I kan finde alle produkterne her. 

white_showcase3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful posters + 25% discount code