Lækre ILVA-nyheder

Se lige vores lille kalenderbaby!

P8290067

Den sidste uge har været SINDSSYG for at sige det mildt! Emma og jeg modtog i sidste uge vores første Atelier Aarhus kalendere – og vi ELSKER dem! Vi er SÅ SÅ SÅ stolte og glade over det, vi har fået skabt sammen! Det er faktisk ret fantastisk, at vi endelig er nået hertil gennem et sindssygt stærkt makkerskab, og jeres helt uvurderlige hjælp i hele processen!

Jeg lover Jer, at I er de første til at få at vide, når der åbnes for webshoppen og preorders den 1. september ved midnat!

P8290136

Vi har brugt den sidste uge på at ae og nusse den, og det går gentagende gang op for mig, at det er lykkes, og at den faktisk ligger lige ved siden af mig – aaaaarh!

P8290071

Emma og jeg brugte hele dagen i går på at ordne 100 punkter på vores fælles to-do liste – blandt andet er vores webshop så godt som færdig, vi har forberedt en masse lækkert materiale til Jer, og så er vores Instagram-profil @atelieraarhus gudhjælpemig også blevet åbnet. Besøg den HER (please!).

P8290154

I dag har vi en ligeså lang liste, der skal aflives, og vi glæder os faktisk, fordi det bliver SÅ fedt at kunne vise Jer vores lille baby – sådan for alvor, og vi vil så gerne have, at det står knivskarpt, når det bliver åbnet!

I dagens (meget begivenhedsrige) anledning tager vi lidt forskud på glæderne og viser Jer allerede lidt billeder af vidunderet!

P8290176

Kig også forbi Ems’ blog i dag, hvor vi har givet den allersidste (!!) kalender-update, og forklarer lidt mere om, hvad der har foregået på kalenderfronten på det seneste!

Vi håber sådan, I kan lide den! Og endnu engang tusind, tusind tak for Jeres støtte og hjælp i hele processen.

Kig forbi de tidligere kalender-updates her

 

   

4 kommentarer

 • Heidi Ann Vorgaard

  Jeg har søgt og søgt efter en lækker og praktisk kalender i papirformat og endelig fundet jeres! Den er så fin. Men umiddelbart er den udsolgt? Jeg vil meget gerne have fat i den, hvis muligt. Hilsen Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Heidi,
   Tak for din søde kommentar. Vi er også selv meget stolte af det produkt, vi har skabt – og 2018-udgaven er lige på trapperne!
   Vi har oplevet langt større efterspørgsel, end vi havde turde håbe på, og derfor er vores kalender for 2017 desværre fuldstændig udsolgt, og den kommer ikke tilbage i shoppen.

   Vi håber, at du vil følge vores kalender-eventyr indtil sidst på sommeren, hvor 2018-udgaven bliver lancheret (i flere eksemplarer!) 🙂 Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her: http://eepurl.com/bOXaIj , hvor vi oplyser om, hvornår salget går i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  I har simpelthen gjort det SÅ godt! Jeg kan godt forstå, at I er stolte af jer selv. Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Åh, hvor er det bare dejligt at høre, Camilla! TAK!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre ILVA-nyheder