Ugens planteguide: Stuegran

Se mit nye kreahjørne!

Godmorgen folkens,

Jeg kan ellers godt sige jer, at jeg får nogle ting for hånden disse dage. Jeg er for en gangs skyld foran med (de fleste af) mine opgaver, og i denne uge skal jeg være hjemme ved mine forældre og passe på min mor, efter hun er blevet opereret. Imens jeg sidder og stirrer på hende, håber jeg, at jeg kan få skrevet den praktikrapport, som stadigvæk hænger mig over hovedet…

Jeg har længe gået og kigget på det hjørne i lejligheden, hvor jeg opbevarer alle mine foto-og-gør-det-selv-ting og været ret irriteret over, at det bare stod hen på gulvet i en (grim og stor) bunke. Derfor tog jeg i sidste uge handling, og var en tur i IKEA efter et simpelt rullebord. Det er SÅ rart at få styr på!

Nu skal I bare se, hvad jeg fik bikset sammen. Mit nye lille kreahjørne. Nu er der lidt bedre plads til kreativ fordybelse – også uden at jeg skal bruge hele lejligheden som mit værksted 🙂

Rullebord købes her / DIY plantehænger herDIY læderpung her / Gratis citatplakat her / Gratis kameraplakat her / messingvase fra Søstrene Grene / små glasæsker fra Søstrene Grene / lyskæde fra Søstrene Grene / kroge fra Tigeren / klips fra Tigeren

kreahjørnekreahjørneOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

[archive-grid cat=”bolig” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

   

4 kommentarer

 • Simone Elmdam

  Hvor ser det bare fint ud! Ja, jeg tænkte også på, hvor opslagstavlen er fra? og hvordan har du hængt den op?
  Tak for inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Simone,
   Mange tak – jeg er virkelig også glad for det 🙂 Jeg har været en tur i Bauhaus for at finde en afklippet stump i deres udeafdeling til opslagstavlen. Jeg slap sølle 100kr. Det hedder “rivenet”. Jeg har kun hængt den op i en skrue i væggen. Det er ikke så tungt, så det går vældig fint, når jeg har lette ting på 🙂 Håber, det var svar nok! 🙂 / Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H.

  Hvor har du nettet/opslagstavlen fra? 🙂 det ser super fint ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Mette,
   Jeg har været en tur i Bauhaus for at finde en afklippet stump i deres udeafdeling. Jeg slap sølle 100kr. Det hedder “rivenet”. Jeg håber, du får held i jagten 😉 ha’ en dejlig dag! / Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens planteguide: Stuegran