Små, betydningsfulde ting

Smuk geometrisk plakat til gratis print

På mine famøse blogstatistikker ser det ud til, at I er vilde med de gratis print-selv plakater, som jeg laver og deler med jer her på bloggen. Det er rigtig, rigtig dejligt. Derfor har jeg selvfølgelig heller ikke tænkt mig at stoppe med det. I stedet for har jeg tænkt på at udfordre mig selv en smule (det er jeg generelt ret tosset med). Det gennemgående tema for de plakater, som jeg har lavet til jer indtil nu har været ord. Jeg har lavet denne citatplakat, delt denne smukke patentplakat og et par andre, som I kan se under kategorien ‘Gratis print’ her. Men nu forsøger jeg mig med en anden form for grafik – jeg vil tegne mere og lege mere med former og farver i plakaterne, end jeg har gjort hidtil. Det bliver sjovt! 🙂

Mit første forsøg er en smuk geometrisk plakat, som I kan downloade og printe i størrelser op til A3.

Poster-geometric-headerDOWNLOAD PLAKATEN HER

 

[archive-grid cat=”gratis-print” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

2 kommentarer

 • Tanja

  Hej
  Jeg er så vild med din blog, og specialt dine sider med print-selv plakaterne. Jeg kan desværre ikke få linksene til at virke. Håber du kan hjælpe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Tanja,
   Tak for dine søde ord, og hvor er det godt, at du påpeger det. Bloggers Delight har lavet nogle ændringer i systemet, men jeg fikser det hurtigt og skriver til dig igen! 🙂
   / Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små, betydningsfulde ting