Hvad gør man, hvis man er udfordret på plads? Tips til indretning på sparsom plads

Smukke plakater til gratis print #2

Okay. Nu deler jeg noget, som jeg håber, I vil tage godt imod. Hvis alt går vel, og I kan lide indslaget, så vil jeg fortsætte med det i hvert fald hver 14. dag eller lignende? Sidste gang så det ud til, at I godt kunne lide blogindlægget med smukke plakater til gratis print, så jeg prøver at gentage succesen.

Jeg har tilladt mig at forberede dette blogindlæg et par dage i forvejen, for i dag skal jeg ud og svinge hofterne til 80’er musik med mine kollegaer (*skål*).

Lige nu sidder jeg i bilen på vej på job, og når jeg stempler ud klokken 15:30, skal vi alle sammen direkte til julefrokost. Det glæder jeg mig til. Det er altid lidt spændende at skulle se sine kollegaer ved siden af arbejdet, og så kom jeg i sidste uge til at gå ind ad den forkerte dør på det forkerte tidspunkt og fik derfor den sidste ledige plads i julesketchen. Det er vel prisen for at være praktikanten eller hva’?  I hvert fald så håber jeg, at direktørerne har en del humor, fordi ellers bliver jeg (og de fire andre) nok en smule upopulære. Og hvis ikke de har humor, ja så stopper jeg jo om knap en måned……(*host*). Hvis jeg ikke tjekker ind på bloggen i morgen så er det fordi jeg ligger begravet i min egen skam og flovhed.

gratis-print-selv-2

Nå, tilbage på sporet. Jeg har forelsket mig i disse plakater, og jeg ville lige dele mine fund med jer. De kan printes ud og hænges op med det samme. Jeg tror især, blæksprutten kan få en fin plads i vores stue.

Til jer der skulle bo i Århus, så får I lige et lille tip: på Godsbanens Grafiske værksted kan I printe disse plakater i godt plakatpapir – enten mat eller blank og i alle størrelser – til billige penge. Jeg kan virkelig kun anbefale stedet!

gratis-print-selv-2-collage

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Følg disse links, og download plakaterne. Hvis I får problemer, så råb højt i kommentarfeltet!

[archive-grid cat=”gratis-print” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

3 kommentarer

 • Hej Mette,

  SIkke nogle fine print, er især helt vild med det med kameraet! Jeg har med held åbnet det i Photoshop (Version CS 2 findes online gratis OG lovligt) og inverted , så farverne omvendes. Det er lidt mere minimalistisk, og passer perfekt ind i den nordiske stil. Og så synes jeg hvis ikke man får printes det professionelt, kan sort godt blive lidt gnidret i så store arealer.
  Bare en idé hvis der var andre end mig der synes at de lysere billeder er fine 🙂

  Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Det er bare et super tip, tak Lise!
   Det lyder meget spændende, det du har lavet 🙂 jeg vil nok også printe det på Godsbanen, hvis det stod til mig. Det koster max 10kr eller lignende, så det er næsten ikke værd at spare der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I læste med i fredags, da jeg delte 5 smukke (og gratis!) plakater, så ville I vide, at jeg varslede, at jeg måske ville begrave mig selv i flovhed efter fredagens […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gør man, hvis man er udfordret på plads? Tips til indretning på sparsom plads