3 tricks til mere plads og VIND EN ARKITEKT!

Se de nye smukke plakater i min samling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgen folkens,

Jeg har glædet mig en god portion til at dele dette oplæg med Jer i dag! 1) Fordi jeg er ret begejstret, og 2) fordi jeg glæder mig til at høre, hvad I synes!

Min skønne veninde Tina har ligesom mig en kreativ side, og hun har for noget tid siden endelig fundet hendes ‘ting’ – at tegne. Ja, er det ikke sejt? Og samtidig viser det sig faktisk, at hun er hamrende dygtig til det!

Hun er en af de der veninder, som er ret beskedne, når det kommer til at italesætte egne evner, og som virkelig gør sig umage med noget, før hun har lyst til at vise det frem 🙂 For et par uger siden sagde jeg “Skulle vi ikke smide nogle billeder af dine tegninger op på bloggen?!” til hende over en kop kaffe, og hun fløj nærmest ti meter op i luften af glæde over, at I nu skal introduceres til hendes lille foretagne. For hun har nemlig besluttet sig for at begynde at sælge hendes små tegninger!

Hvem kan ikke lide tanken om at få fingrene i noget, som er ret unikt? Følg med på hendes INSTAGRAM HER, hvor hun løbende vil poste billeder af hendes fine plakater, og herigennem kan I også bestille de fine motiver hos hende til meget rimelige penge!

Og ellers så tag lige et øjeblik og dvæl ved de fine motiver:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tricks til mere plads og VIND EN ARKITEKT!