Smuk patentplakat (gratis download) (repost)

Sneakpeak af min nye billedvæg

P4130176

NU skal I altså bare se løjer!

Jeg har længe (..som i rigtig, rigtig længe) været i gang med at lave en billedvæg i min stue (over min halvslidte sofa, som I kan se). Jeg har brugt tid på at finde billeder og plakater, som jeg synes ville passe godt ind i rummet.

Jeg er ret glad for farver – specielt grøn og blå – men den ende af stuen, hvor billedvæggen er, er ret ‘mørk’ og lysindfaldet ikke heeelt optimalt, så jeg har samlet alle mine hyggelige ‘stregtegningsplakater’ og minimalistiske plakater på væggen for at give fornemmelsen af mere rum og mere lys.

I går skulle være dagen, hvor jeg fattede søm og hammer og gik i gang med at hænge billeder op, og I skal selvfølgelig være de første til at se resultatet!

Hvad synes I?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fkkgf

kfkg

 

   

3 kommentarer

 • NJ

  Hej!
  Vild med væggen!
  Elsker billedet med den smilende mand! er det en man er så heldig at kunne støve op et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej!
   Tusind tak for dine rosende ord! Jeg er også helt forelsket i min ældre herre på væggen – han ser SÅ rar ud!
   Kunstneren hedder Joan Glintborg Vissing – pronouncedjone på Instagram. Hun har helt sikkert et til salg!
   / Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 6) Mets har lavet den fineste billedvæg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk patentplakat (gratis download) (repost)