Her er 2017's farvetrends

Status i køkkenalrummet

4

Godmorgen alle sammen!

Der er kommet en nyt emne i menulinjen i toppen af bloggen – ‘Den nye lejlighed’. Jeg har sådan lyst til at involvere Jer endnu mere i vores lejlighedsprojekter, og jeg håber, der bliver plads til en masse idédeling efterhånden som vi bevæger os i retning af et færdigt køkkenalrum, badeværelse, soveværelse og viktualierum i vores lille 50 kvm lejlighed.

Det er efterhånden 4 måneder siden, vi rev væggen ind til køkkenet ned og fik lavet det fineste køkkenalrum ud af et lille, lukket køkken (Se endnu flere billeder HER og HER)

Det åbnede virkelig rummet op at få den frygtelige væg ned ind til det lille krampagtige køkken, men vi synes nu stadig der mangler en hel del, før vi sådan helt ægte er på plads i det nye rum.

Jeg flytter ligeså stille ind i Jacobs lejlighed, og vi praktiserer i høj grad ‘no rush’, men jeg kan også mærke, at jeg på dage hvor jeg er presset med blog, arbejde og studie, virkelig har behov for en base, hvor tingene bare spiller, og hvor jeg har alle mine ting.

Derfor har vi valgt at speede processen lidt op, og vi vil indenfor de næste par uger flytte og indrette lidt mere, end vi ellers har gjort – og det skal I selvfølgelig inddrages i 🙂

2016-06-03 09.44.10

2016-06-16 16.36.39

7

5

6

8

2

Siden I sidst så køkkenet har vi fået hængt nogle af mine billeder op (fy for et sorteringsarbejde) i køkkenet og fået et par grønne planter ind.

Min checkliste til køkkenalrummet ser således ud: 

 • Et andet spisebord
 • Et billede til den tomme væg ved køleskabet (på billedet lige ovenfor)
 • Og at få stylet bogreolen (lige nu bruger vi den mest af alt til opbevaring)

 

   

2 kommentarer

 • emilie p

  hej 🙂 hvor har i købt jeres spisebord henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej søde Emilie!
   Det har vi faktisk også selv lavet (ligesom vores sofabord) af en gammel marmorplade, jeg har fundet.
   Faktisk pønser jeg på, at det skal udskiftes snart. Det er ikke super praktisk med bukkene under bordet, fordi stolene ikke kan komme helt ind under 😉
   Klem Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er 2017's farvetrends