Recently on Pinterest

Status in the apartment

Jeg skrev lidt om hvor frustreret jeg er ved at være over indflytning i dette indlæg. Men selvom jeg har det lidt ‘øv’ med at skulle vise billeder af en ikke-færdig og halvtom lejlighed, som ikke spiller 100, så vil jeg selvfølgelig gerne involvere jer i fremskridtet. Ja, der sker trods alt lidt fremskridt 😉

KØKKENALRUM

Det er vildt at tænke på, at køkkenalrummet er gået fra at se sådan her ud til det her. Det føles stadig, som om der er lang vej, for at lejligheden bliver, som vi vil have det. Jeg glæder mig til at få mit spisebord og mine stole op. Jeg tror, det kommer til at hjælpe en del på, at det lige nu føles lidt for ‘klinisk’ og hvidt til mig.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

STUE

I stuen skal vi have lavet lidt om på billederne. Jeg er langt fra tilfreds med det her område, men jeg håber, at de nye billeder jeg venter på, kan løse mine frustrationer en smule! Udover det er der stadig for hvidt i den anden del af rummet.

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

SOVEVÆRELSE

Soveværelset er tilgengæld til at være i. Den farvede væg og billederne gør en verden til forskel! Meeeen der mangler stadig en del for at være ærlig..

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recently on Pinterest