Del 1 / Et nyt køkken alrum

Styling med planter

God-torsdag-morgen folkens!

Jeg beklager virkelig, at der er ret stille her på bloggen lige for tiden. Jeg har en meget stram kalender, og jeg går bare og tripper i Jacobs lejlighed for, at den er færdig og for, at jeg kan vise Jer noget, der nærmest er færdigt! De skulle meget gerne blive færdige i dag eller i morgen, og så skynder jeg mig at smække et blogindlæg sammen til Jer! Se del 1 af forvandlingen her.

Indtil da checker jeg kort ind på bloggen i dag for at vise Jer de lækreste bud på styling med planter som Pinterest har at byde på – noget som jeg bliver ret inspireret af at kigge på!

styling-with-plants

Photocredit: Medina Lind / Glorialjy / Coco Lapine Design / Ruffled Blog /Daniella Witte / Ellos / Nordic Leaves

   

1 kommentar

  • Louise

    Jeg er vild med det! Især de hvide hylder stopfyldte med fint grønt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 1 / Et nyt køkken alrum