Christmas name tags

The art of moving

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg er flyttet fire gange på de seneste 4 år – hjemmefra, på kollegie, væk derfra – og jeg har begået én fejl hver eneste gang: At stresse gennem processen og ville på plads med det samme. Det giver sådan en ro i hovedet, ikke? At alting står som det skal? Alligevel er jeg X antal måneder efter blevet frustreret og irriteret på mig selv (og på den respektive lejlighed) over, at det ikke er, som jeg håbede, det skulle være. Primært fordi jeg har fyldt den op med billige møbler, grimme hylder, hæslige lamper i desperation over bare at VILLE være på plads!

Men denne gang – min fjerde gang – skal være anderledes, og derfor går vi nu ind i flytningens 4. måned. Jeg hader og elsker det på samme tid. Det er vildt rart at kunne lade hver eneste lille dims finde sin egen plads, og det er enormt overskueligt, når man ikke bliver ramt af flyttestress midtvejs. Jeg forsøger at beherske mig, når panikken rammer, og når jeg i travle perioder bare har brug for struktur og hyggelige (læs: færdige) rammer. Jeg elsker forandring, og jeg forsøger virkelig at elske processen. Et hjem bliver ikke skabt på en dag. Det tager måneder. Ja, måske endda år.

Hvis I skal flytte, så elsk forandringen. Prøv at find charmen, i at I ikke kan finde jeres tøj i kasserne, i at tv’et står på gulvet og i, at der ikke er lys i stuen. Det er ikke vores rammer, der definerer, hvem vi er. Vi definerer vores rammer.


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas name tags