New favorite: Art by Milton

Top 8 favorites

Der har stået lidt stille på bloggen på det seneste. Jeg har lige skulle finde mig til rette i et nyt job og dertilhørende 37 timer. Det er noget HELT andet, end jeg er vant til, og det har krævet fuld fokus på at få en ny hverdag til at fungere, hvor der også skal være plads til Atelier Aarhus og en smule fritid.

MEN nu har jeg en masse indhold planlagt til jer, og jeg glæder mig til at vise jer nogle af de ting, som jeg har brygget på. Blandt andet har jeg planlagt en portefølje, der tager jer med lidt indenfor og introducerer jer til mine efterhånden 4 forskellige jobs, efter mange af jer har efterspurgt det.

Men i dag tager vi bare en klassisk ‘hvad-er-der-dukket-op-af-lækkerheder-imens-jeg-har-været-væk’-update, og jeg har samlet otte af mine favoritter herunder. God læselyst, og vi snakkes ved igen (meget snart!).

moodings-top8

1 Verdens fineste lampe
2 En ret pæn magasinholder
3 Hvem kan ikke bruge urtepotteskjulere, når de ser sådan her ud?
4 Jep, den er også i grå
5 Jeg købte Merakis Linen Dew (som lugter FÆLT af jord), men den her dufter skønt!
6 Smukke trænuancer og endnu smukkere design
7 En alt for dyr, men mega pæn stol
8 Den her må godt flytte ind – med det samme!

   

1 kommentar

  • anna

    hej

    jeg ved ikke om du kan huske det, men vi skrev sammen om hvide bordplader på et af dine indlæg, og som ikke kunne tåle varme, jeg har fået købt mig en sort marmorplade, 50 x50 cm og det kan anbefales- er rigtigt flot ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New favorite: Art by Milton