Trend: Loftet på en ny måde

Trend: Sådan ser messings efterfølger ud

Foto: AYTM

Foto: AYTM

Ja, mange af jer har nok hørt det, men marmor udfaser ligeså stille i løbet af det næste års tid og bliver erstattet af det mere artdeco-materiale Terrazzo. Men hvordan ser det så ud for marmors tro følgesvend messing? En udtalelse baseret på at det nærmest udelukkende er den kombination alle velkendte danske designvirksomheder har brugt det sidste år.

Nu skal I høre: Messing bliver ikke ved med at være fedt. Jeg er ked af at skuffe jer (hvis jeg gør det?), men lige nu rykker boligbranchen sig så enormt hurtigt i forhold til tidligere, at tendenser kun får lov til at være det i kort tid.

Vi vil begynde at se mindre til messing og mere til en metaltype af mere afdæmpet karakter: Børstet stål, aluminium og en smule sort metal.

cage-table_location_07

Foto: Menu

menu_soft-packs_nov16_51

Foto: Menu

well_watering_can-853x640

Foto: Menu

Jeg må indrømme, at jeg faktisk også er begyndt at blive ret træt af messing, så det passer mig fint, at tendensen bevæger sig mod noget så enkelt og elegant som de sølvfarvede og sorte ståltyper – ja, jeg er faktisk ret fan!

Er I klar til at give slip på messing? 

4 kommentarer

 • Selv har jeg brugt enormt meget messing i min indretning, men ligesom dig, måske begynder at udfase det lidt. Jeg er nemlig også helt tosset med den sølv tendens som er på vej. God påske, Mette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ret flotte og stilfulde sager du her viser, den lille kande er jeg helt forgabt i:-)
  Jeg beholder flere af mine sager i både kobber og messing, da de passer ind i min stemning og varme farver, rå trægulve osv.
  Ønsker dig en dejlig påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Ja, det er jeg også. Den er desværre lidt over budget i forhold til, hvad den kan bruges til, synes jeg 🙂
   Jeg beholder sandelig også mine messingting 🙂 Indlægget er ikke ment som et ‘skynd jer at smid det ud – det er yt’ – bestemt ikke – men for at oplyse om, at messing nok vil blive lidt sværere at opstøve i designbutikker på sigt 🙂 Jeg er slet ikke fortaler for, at man følger trends slavisk – det er ikke det, de er der for 🙂
   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: Loftet på en ny måde