SNART UDSOLGT!

UDSOLGT!

For lidt over en måned siden lancerede vi Atelier Aarhus‘ første produkt, og i går aftes kunne vi allerede melde UDSOLGT!

p8290071

Emma og jeg sad desværre hver for sig, da der pludselig stod ‘SOLD OUT’ på computeren, men begejstringen var ikke til at tage fejl af i det lille chatvindue på Facebook. Mine forældre hev den store flaske pagne frem i samme øjeblik – de var vel nærmest mere begejstrede end jeg selv, og de havde overtaget computeren, og sad og trykkede ‘opdatér’ på bestillingslisten hvert halve minut. Der er noget helt særligt over at se min familie så stolte og glade på mine vegne!

p8290136

Emma og jeg er SÅ glade og stolte over den helt overvældende start, vi har fået på vores eventyr, og vi er så lykkelige over, at I har haft lyst til at følge med i det og bidrage til det – TAK! Der har ikke været tid og energi til den helt store fejring endnu, men jeg GLÆDER mig til at se verdens sødeste og dygtigste partner på tirsdag, hvor der er store kram og champagne på menuen!

Vi har store planer for resten af 2017 og selvfølgelig 2018, så stay tuned her på bloggen og på Instagram.

p8290176

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNART UDSOLGT!