1+1 Textil

Ugens designer: JUNCHER

nyt-rack-med-knive

Som noget nyt her på bloggen vil jeg feature en ugentlig design- og interiørvirksomhed, som jeg synes fortjener lidt (mere) tid rampelyset. Enten fordi designet er helt i top eller fordi jeg er vild med brandet! Jeg håber, I kan blive klogere, og at jeg kan vise jer nogle seje brands, I måske ikke har hørt om før, eller som I kan blive lidt klogere på!

JUNCHER er et dansk brand stiftet af Ruben Juncher for ganske nylig – den dygtige mand bag værket. Jeg har haft en kort korrespondance med ham, og på alene den korte tid efterlader han et indtryk, og hans passion kan mærkes – også igennem computerskærmen.Mærket JUNCHER beskæftiger sig med den minimalistiske indretningsstil i nordiske nuancer.

JUNCHER håber på at skabe et design, der lever op til de danske designtendenser: at det skal være rent og tidsløst. Der kan ikke herske tvivl om, at vi kommer til at se mere til JUNCHER, og jeg klager ikke, og jeg følger flittigt med på Instagram som tiden går 🙂 Tag jer et kig omkring i de lækre produkter!

Pssst… Jeg har ladet mig fortælle, at der liiiiiiige om snart åbnes for pre-orders af de lækre køkkenracks!

2-wall-black cdcdvfvsd efdwefef-kopi jhjhjhj-2 nyt-rack-med-knive rack56

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1+1 Textil