I kan stadig vinde...

Ugens designer: Linum

Foto: Jonas Ingerstedt

foto-jonas-ingerstedt_0294 foto-jonas-ingerstedt_0367 foto-jonas-ingerstedt_0397 foto-jonas-ingerstedt_0616

Jeg bringer et indlæg om en design- og interiørvirksomhed en gang om ugen, som jeg synes fortjener lidt (mere) tid i rampelyset. Enten fordi designet er helt i top eller fordi jeg er vild med brandet! Jeg håber, I kan blive klogere, og at jeg kan vise jer nogle brands, I måske ikke har hørt om før, eller som I kan blive lidt klogere på! Læs tidligere designindlæg

Linum er efterhånden en gammel kending på designmarkedet med deres godt 50 år på bagen. Personligt er jeg vild med deres mange designs, og jeg elsker at se, hvordan svensk design og indisk håndværk kan spille sammen i en smuk symfoni. Linum designer og producerer boligitems – primært bestående af mange forskellige tekstiler. Disse er blandt mine favoritter i år:

linum

1 // 2 // 3 // 4 // 5

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kan stadig vinde...