Månedens citat (plakat til gratis download)

Ugens planteguide: Fingerphilidendron

Godmorgen folkens!

Jeg kan ligeså godt forebygge en smule og indrømme, at tempoet her på bloggen stadig er liiidt lavt ovenpå de sidste par ugers oplevelser. Jeg vil i denne uge forsøge at falde tilbage i nogle nye (og på nogle måder sikkert også bedre) rutiner.

Jeg kæmper derudaf med at indhente diverse hængepartier, og samtidig stormer Emma og jeg afsted med vores kalenderdrøm, som langsomt, men sikkert begynder at tage form. Jeg GLÆDER mig sådan til at vise lidt mere frem til jer meget snart. Derfor har jeg umiddelbart for få timer i døgnet i øjeblikket.

I sidste uge blev I jo snydt for ‘ugens planteguide’ (nej, jeg er ikke stolt), men det gør I ikke i dag! Vi skal kigge på denne smukke plante: vores alle sammens ‘Fingerphilidendron’.

fingerphilidendronfingerphilidendronbilledkilde

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens citat (plakat til gratis download)