Fotografering 101 // De tre vigtigste indstillinger

Ugens planteguide: Stuegran

God-tirsdag-morgen alle!

Herhjemme står den i dag på frisørhygge med min mor hele dagen. Det bliver nu dejligt at få ordnet mine (lettere slidte) lokker lidt, og samtidig gøre det sammen med min søde, søde mor, som jeg nyder at have lidt alenetid med.

Samtidig er det jo tirsdag, og det betyder den obligatoriske tirsdags-planteguide, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for. Min søde veninde Kathrine har forelsket sig i dette træ, og jeg ville lige hjælpe hende lidt på vej ved at lave denne planteguide. Jeg er slet ikke uenig med hende i, at denne stuegran er et smukt, æstetisk og meget elegant træ at have stående.

Læs denne guide, inden du anskaffer dig et, så burde du være godt sat 🙂

Ellers så vil jeg bare gerne ønske jer alle en skøn tirsdag!

Stuegran_stor_0112

Photo: Greenify

stuegranKØB DIN STUEGRAN HER!

[archive-grid cat=”planteguides” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

 

 

 

 

   

5 kommentarer

 • Kære Mette.
  Hvor er det dejligt, at vi er så mange stuegran-elskere! Det er skønt at se, at du synes vores billeder er flotte. Næste gang, du bruger noget fra vores hjemmeside, må du dog meget gerne kreditere os.
  Vi har stadig flere smukke stuegran tilbage, og de kan købes lige her: http://greenify.dk/produkt/stuegran/.

  Mvh.
  Lærke // Greenify

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chaotic Harmony

   Hej Lærke,
   Tak for din kommentar!
   Hvis du kigger i bunden af opslaget, så har jeg krediteret jer for jeres smukke billede 🙂
   Det er en ting, som jeg prioriterer meget højt her på bloggen.
   Bedste hilsner,
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Tak for hjælpen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Steenfat

  Sådan en har jeg også. Og jeg eeeeelsker den 🙂

  Tak for tips og tricks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotografering 101 // De tre vigtigste indstillinger