Mine mest ubedskedne ønsker

VIDEO: På tøseferie i Prag

Godmorgen alle sammen!

I forrige uge skrev jeg her på bloggen, at jeg tog en lille uge til Prag sammen med mine to skønne veninder. Det var en virkelig dejlig tur, og Emma har endnu engang gjort et formidabelt stykke arbejde i at strikke hundredvis af videoklip fra turen sammen til en fin, fin video! Så hvis I planlægger en tur til Prag, så bliv endelig inspireret af vores tur, som er fyldt med smukke klip af byen, gåture, lækker mad og venindegrin.

 

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]RELATEREDE INDLÆG[/archive-grid]

2 kommentarer

  • Cecilie

    Hej Mette 🙂
    Hvor er dit tørklæde fra, som du har på i videoen?
    Mvh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest ubedskedne ønsker