Lækre DIY-projekter til sommer

3 tricks til mere plads og VIND EN ARKITEKT!

Sponsoreret

Hvis der er noget, jeg synes er spændende i forhold til indretning, så er det optimering. Jeg synes virkelig, det er interessant, hvordan man kan udnytte den plads, som man har til rådighed på bedst mulig måde, men desværre kan den opgave være lettere sagt end gjort. Det ved jeg – om nogen!

En bolig har flere muligheder end man lige går og tror, og lige præcis mere rum kan man skabe på mange måder. Herunder har jeg opridset mine tre bedste tricks til at skabe fornemmelsen af mere plads:

 

1  Få dagslys indenfor

collage1

Det her er nok det bedste trick, jeg endnu kan komme på til at skabe følelsen af mere plads. Ved at skabe dagslys i selv de smalleste gange og de mindste rum kan de komme til at virke meget, meget større! Tag det fra én, der har boet i en stuelejlighed på den smalleste gade i Århus, hvor dagslys i soveværelset er en by i Rusland!

Derfor blev jeg også ret begejstret (og det er måske endda en underdrivelse), da en mail fra Velux tikkede ind i min indbakke. Velux giver Jer, i samarbejde med Danske BoligArkitekter, lige nu chancen for at vinde professionel arkitekthjælp, hvis I står og overvejer et par ændringer eller to derhjemme for at få mere lys ind i hjemmet!

Ovenlys er simpelthen noget Gud har skabt, og jeg håber, at I alle vil tage imod udfordringen og sende et billede af jeres renoveringsdrøm ind til konkurrencen HER,

Der findes hele 10 vindere af konkurrencen den 20. juni, så skynd Jer at deltage!

DELTAG I KONKURRENCEN HER

 

2 Brug spejle som rumskaber

collage2

Nogle af Jer har måske hørt det før, men det er et ret simpelt og ret velfungerende trick til nemt at skabe en illusion af mere rum. Så hvis du kæmper med små rum (ligesom jeg), så prøv med et stort spejl!

 

3 Køb møbler med ben

collage3

Det tredje og sidste trick jeg vil dele med Jer i dag er, at det er ret smart at få hævet sine møbler over jorden, hvis man vil vinde lidt plads på få kvadratmeter!

Billeder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre DIY-projekter til sommer