Skal vi ikke skåle på det?! *klir*

Glædelig jul! Hvem vandt konkurrencen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God-juleaftens-morgen folkens!

Jeg elsker alt ved juleaftensmorgen. Jeg elsker alle de små ting, som vi gør hvert år, og som er med til at gøre dagen HELT vildt hyggelig.  Jeg elsker at stå op om morgenen og se, at min mor står i køkkenet med julegåsen. Jeg elsker gåturen med min hund i den friske luft, og jeg elsker at ligge gaver under træet med min sødeste lillebror.

Jeg elsker spændingen op til den store dag (ja, den har jeg stadig, selvom jeg er 22). Jeg elsker familiesammenkomsten, masser af mad, gaver, gode film, at give gaver, duften af julemad, og jeg kunne blive ved.

De fleste af jer har nok ikke tid til at sidde og læse blog i dag, fordi I hygger med jeres familier. Det vil jeg også gøre lige straks, men først skal vi trække en vinder af den fine kogebog!

IMG_1127

Min kæreste, Torben, blev årets julemand og fik lov til at trække en vinder blandt alle deltagerne.

Han trak, og vinderen blev Michelle Nenonen!

Tillykke Michelle. Jeg håber du, og alle andre herinde, får en skøn jul. Tak, fordi I følger med her på bloggen 🙂
Der burde ligge en mail i din indbakke, og når du har svaret, bliver gaven sendt afsted hurtigst muligt!

 

[archive-grid cat=”hverdagsglaeder” posts=”4″ grid=”fourth” excerpt=”no”]Archive Grid[/archive-grid]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi ikke skåle på det?! *klir*