Nem og nordisk julepynt

Vores smukkeste nye kontorhjørne

Contains ad links

luxo-string

Selvom jeg har boet på mindre plads end 55 kvm, så skal der alligevel tænkes virkelig kreativt, når vi skal indrette og samtidig  ikke vil gå på kompromis med noget. Jeg har spejdet markedet for potentielle kontorløsninger i lang tid. For et kontor er en nødvendighed, når jeg arbejder så mange timer i døgnet. Samtidig skulle kontoret kunne gøre min elskede stol værdigt selskab.

luxostring1

Vi besluttede os for dette smukke reolsystem af mærket String, som vi også kan viderebygge på, når vi engang får mere plads. Det er simpelthen et genialt arrangement! Jeg klikkede mit nye kontor hjem på en sen eftermiddag og allerede om morgenen dagen efter leverede Luxo Living lige til døren. Helt vanvittigt god service – det kan virkelig anbefales at klikke jeres varer hjem derfra!

luxo-string2

Anyways, så blev jeg virkelig, virkelig glad, da mit kontor kom op, og jeg sidder allerede nu og skriver dette blogindlæg til jer. I kan købe alle String moduler hos Luxo Living, og priserne på reolsystemet er altså lige lidt lavere på String end andre steder, jeg har besøgt.

Dette modul:

2 stk. gulvgavle (fås også i andre farver) 

3 hylder i egetræ (fås også i andre varianter)

Skrivebordsplade (genialt koncept!)

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og nordisk julepynt