EN DIY DØRKRANS TIL JULEN

Jeg håber, I havde en dejlig start på december måned i går. Et hold i ryggen og en bule i panden senere, fandt jeg i går endelig vores julepynt i kælderen. Det lå naturligvis forrest i kælderrummet (..som er halvanden meter højt), men det opdagede jeg først, da jeg havde tømt hele svineriet fra ende til anden. SÅ i går blev der ellers pyntet op, kan jeg godt love jer for.

Og inden I scroller ned over dette blogindlæg, så vil jeg gerne opfordre jer til at følge med på bloggis her i december, for jeg arbejder på en masse spændende indhold til december måned. Blandt andet en LÆKKER (med stor, tyk streg under) julegavegiveaway. Yay!

Denne dørkrans biksede jeg sammen i søndags, da det langsomt gik op for mig, at jeg virkelig var sent ude med alt mit juleri. Det fik jeg heldigvis hurtigt indhentet, og jeg havde fuldstændig glemt, hvor hyggeligt det er at sidde med beskidte fingre og nørkle (er det et ord?) med julepynt.

I skal selvfølgelig ikke snydes for en kort gør-det-selv guide.

Du skal bruge: en krans, grønt fra skoven, ståltråd og en saks.

Klip nu små grene af dit gran og begynd af vikle det rundt om kransen. Brug ståltråd til at fastgøre det.

Forsæt med at fastsætte gran. Dette udgør basen for din dørkrans, og du skal fortsætte med at “beklæde” kransen, indtil den er flot og tæt.

Stram ståltråden godt omkring dit gran, så det bliver ensartet.

OBS: Undgå at binde for meget gran på bagsiden af kransen. Det gør, at kransen ikke hænger så stabilt på døren/væggen.

Fastgør nu andet grønt, som du har købt/fundet på samme måde, som med dit gran. Jeg brugte skiftevis to forskellig slags grønt, som jeg købte i Bilka til 15 kr.

Forsæt indtil du synes, den er fin og godt dækket. Jeg gik efter et lidt “løst” og “tilfældigt” look.

Til sidst havde jeg fundet nogle fine røde bær og nogle små grankogler i skoven, som jeg satte på tilfældigt på kransen – også ved at bruge ståltråd til at vikle det rundt om kransen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *