FORVANDL IKEA-MØBLER TIL LUKSUSMØBLER

Har I også, ligesom jeg, et par IKEA-møbler derhjemme, som er ‘fine nok’ og samtidig en smule lavvande i pengepungen? Jeg har samlet nogle (fuldstændigt uundværlige) idéer til, hvordan man pifter det kedelige, ordinære IKEA-møbel op til at blive noget unikt og originalt.

Der er nemlig efterhånden en del virksomheder, der har taget kampen mod ordinære IKEA-møbler op, og der tilbydes efterhånden en del tilkøb til møblerne, som liiige kan give dem dét ekstra. Jeg har listet mine fire bud herunder:


Reform 
er en dansk virksomhed, der har skabt deres supplement til IKEAs køkkener i fællesskab med arkitekter, og wauw hvor er det bare lækkert! Tag lige ti sekunder, og kig på de her vidundere……. Jeg er solgt!

Jeg kan slet ikke få armene ned over Superfronts designs til skabslåger og diverse andre ting. De tilbyder en bred vifte af produkter – og jeg er vild med det!

Prettypegs er en skæg virksomhed, der producerer ben til IKEA-møbler i alle afskygninger – sofaer, kommoder, stole, borde osv. De tilbyder en bred vifte af alternativer til kedelige IKEA-ben, og de er helt sikkert et besøg værd.

Jeg har faktisk en IKEA-sofa, og jeg har efterhånden haft den i maaaaange år. Jeg har måtte erfare, at man ikke behøver købe en ny sofa, fordi man er træt af den gamle. Det er der én årsag til, og det skyldes blandt andet et firma som Bemz, som laver betræk til IKEA-møbler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *