GIV DINE PLANTER ET BAD

Mange praktiserer allerede at “bade” deres planter i bruseren, og jeg tænkte, jeg ville give en kort forklaring af, hvorfor man gør det og samtidig også en lille guide til det her på bloggen.

Sagen er den, at når man har planter indenfor, så bliver planterne støvede ligesom alt andet i rummene. De fleste tænker dog ikke over, at planterne altså også skal støves af engang imellem. Støvet sætter sig både på undersiden og oversiden af bladene, og den nemmeste måde at komme udenom problemet er at give dem et brusebad.

Bare lige husk at skrue ned for det varme vand. Planter er ikke tossede med 40 grader varmt vand, selvfølgelig medmindre du prøver at dampe spinat til aftensmaden. Når du har givet dem en brusetur og kommet godt omkring både overside og underside, lad dem så tørre, og stil dem tilbage på deres plads. Easy as that!

Jævnlig rengøring af planterne på denne måde hjælper både til at forhindre insektangreb, og rødderne får en god og nærende portion vand.

Dog vil jeg gerne minde jer om, at kaktus og sukkulenter skal holdes ude af badet. Det er lidt risky, for de kan godt blive overvandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *