INTERIØRFABRIKKEN

For godt en uges tid siden lavede jeg et blogindlæg for ChriChri.dk, hvor jeg havde samlet mine 7 favoritbutikker i Aarhus. Jeg nød virkelig at lave arbejdet til det blogindlæg, fordi jeg ikke kun fik endnu en undskyldning for at besøge butikkerne igen, men også fordi jeg fik mulighed for at stifte et tættere bekendtskab til butikkens ejere og medarbejdere. Dét er altid dejligt!

Jeg har besluttet mig for at bruge lidt mere energi på at sætte Århus’ ‘boligpotentiale’ på landkortet, og derfor vil jeg lave en Aarhus-guide til de små finurlige butikker der ligger rundt omkring. Efterhånden håber jeg på at kunne opbygge et lille ‘kartotek’ af butikker, som jeg gerne vil anbefale!

Først i rækken er ‘Interiørfabrikken’. En lille butik som ligger hylder til diverse danske upcoming designere, og det er seriøst en guldgrube! Jeg elsker at sætte mine ben i butikken. Ejeren er sød, og stemningen simpelthen så rar. Det skyldes selvfølgelig også, at butikken ligger et stykke væk fra turisternes sædvanlige rute gennem Aarhus.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *