NEM OG ELEGANT IDÉ TIL JULEGAVEINDPAKNING

Juleindpakning er noget af det, jeg nyder allermest, når vi nærmer os julen. Det er så hyggeligt at sidde og bruge timer på at nusse om alle gaverne (..som jeg omsider har fået indkøbt), og det er netop, hvad jeg fik min dag i går til at gå med. Det var møjhyggeligt – også selvom jeg var alene hjemme 

 Jeg tror nu heller ikke min kæreste finder helt samme glæde i at pakke gaver ind…

Blogland vrimler med bud på, hvordan man kan pakke sine julegaver flot ind, og jeg skal da være med! Jeg er ikke ude i en kompliceret form for indpakning. Jeg har simpelthen bare været en tur i Bog & Idé efter gavepapir, i Søstrene Grene efter små, nuttede julekugler, i Tigeren efter snor og kort, og en tur i kælderen for at finde nogle grønne stilke, jeg havde liggende i rest.

Jeg ved, at blandt andet min farmor kommer med det vildeste, spraglede gaveindpakning, så jeg prioriterede en naturlig og enkel gaveindpakning (hæhæ…).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *