NYTÅR #3: PRINT-SELV SPIL TIL NYTÅRSAFTEN

Godmorgen folkens,

Lige en lille status her fra hytten  Sådan en juleferie går godt nok hurtigt, hva’? I går stod jeg op med et smil på læben, fordi jeg vidste, at jeg skulle gøre præcis dét, som jeg havde lyst til. Derfor stod jeg op, drak en kop kaffe og skrev lidt her på bloggen. Klokken blev hurtigt 12, og så tog jeg en lille løbetur i den friske luft. Jeg sværger, at jeg følte mig fem kilo tungere end for fire dage siden, da jeg sidst betrådte Marselisborgs skove i Århus med mine løbesko.

I dag er vi på vej til julefrokost, men inden da vil jeg selvfølgelig lige vise jer det fineste nytårsspil, som jeg har kreeret til jer. Samtidig med at nytårsaften skal tilbringes med nogle søde mennesker, så kan jeg godt lide at kigge tilbage på året, der er gået. Det er nogen gange sundt at mindes året på godt og på ondt, og huske på de ting, som man vil gøre igen eller endda gøre anderledes i det nye år.

Dét kan dette “spil” hjælpe lidt med. Det er ikke sådan, at man skal sidde og remse fiaskoer og successer op på stribe, men det er minder, som man bliver bedt om at finde frem i hukommelsen. Jeg synes, det er hyggeligt.

Jeg tror, at vi ender med at printe to af disse ark, klippe dem ud og smide dem i en skål, som man så skiftevis skal trække fra. Man kunne også sagtens ligge et par sedler under tallerknerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *