SE MIT NYE KREAHJØRNE!

Godmorgen folkens,

Jeg kan ellers godt sige jer, at jeg får nogle ting for hånden disse dage. Jeg er for en gangs skyld foran med (de fleste af) mine opgaver, og i denne uge skal jeg være hjemme ved mine forældre og passe på min mor, efter hun er blevet opereret. Imens jeg sidder og stirrer på hende, håber jeg, at jeg kan få skrevet den praktikrapport, som stadigvæk hænger mig over hovedet…

Jeg har længe gået og kigget på det hjørne i lejligheden, hvor jeg opbevarer alle mine foto-og-gør-det-selv-ting og været ret irriteret over, at det bare stod hen på gulvet i en (grim og stor) bunke. Derfor tog jeg i sidste uge handling, og var en tur i IKEA efter et simpelt rullebord. Det er SÅ rart at få styr på!

Nu skal I bare se, hvad jeg fik bikset sammen. Mit nye lille kreahjørne. Nu er der lidt bedre plads til kreativ fordybelse – også uden at jeg skal bruge hele lejligheden som mit værksted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *