UGENS PLANTEGUIDE: FLETTET PENGETRÆ

God-tirsdag-og-15-december-morgen folkens!

Hvis I læste med i fredags, da jeg delte 5 smukke (og gratis!) plakater, så ville I vide, at jeg varslede, at jeg måske ville begrave mig selv i flovhed efter fredagens julefrokost, fordi jeg agerede skuespiller i årets julesketch. Det var lige præcis, hvad der skete. Så bloggen har stået stille siden fredag. Dét beklager jeg!

Jeg havde en lidt dum dag i går – jeg kunne ikke sove, jeg var snottet, og jeg fik slet ikke nået alt det, jeg ville… Jeg bliver ret frustreret over sådan nogle dage, men nogle gange må man også bare acceptere, at tingene kan gå skævt.. Og ja, jeg må nok bare erkende, at der står skrevet JULEFERIE med store blokbogstaver i min pande. Jeg skal bare lige holde ud i godt en uge fra i dag. Det er næsten overskueligt (..men også kun næsten).

Jeg har simpelthen glædet mig til denne uge. Jeg har bikset lidt med en vlog – det er åbenbart det nye – og jeg tror, det ville være en god måde at introducere mig selv i levende billeder. Og så har jeg en julegavegiveaway klar til jer midt på ugen, og en rundvisning i den fineste lejlighed sidst på ugen.

I dag vil jeg introducere jer til et fint træ, som jeg stødte på, da jeg forbi et vennepar for at tage billeder af deres fine hjem – et pengetræ med flettet stamme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *