UGENS PLANTEGUIDE: GUMMITRÆ

Okay.. Lige nu er jeg i praktik i en større virksomhed i Sønderjylland. Så jeg kører hver dag frem og tilbage, hvilket vel cirka svarer til, pas på, I ikke falder ned af stolen, 250 kilometer. Dagene bliver derfor en kende lange nogle gange, og lige for tiden er jeg løbet lidt tør for energi til de lange køreture.

Heldigvis har jeg de mest hensynsfulde og søde kollegaer, der er meget bevidste om, at det kan være opslidende til tider, så i går holdte jeg en fridag, hvor jeg kunne få lavet nogle ting, som har hængt mig over hovedet i laaaaang tid. I dag er jeg tilbage på job, og jeg GLÆDER mig til at få noget for hånden.

På min fridag fik jeg blandt andet strikket den første how to planteguide (af mange) sammen til jer. Hvis I ligesom mig, synes det kan være en jungle at finde ud af, hvor meget vand plantebabyen skal have, hvor den skal stå, og måske endda hvordan du dyrker den, så kan du læse det i en af disse guides, der udkommer her på bloggen hver uge!

I dag skal det handle om gummitræet. Jeg synes, det er så flot og yndefuldt, og jeg elsker de kraftige og mørkegrønne blade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *