UGENS PLANTEGUIDE: “PERLER PÅ SNOR”

Godmorgen damer,

Det blev tirsdag endnu engang, og jeg sidder i vores lille hvide bil (nu med vinterdæk) på vej til Vejen med fuld skrue. Jeg har glæder mig ret meget til dagen i dag. Simpelthen fordi at Emma og jeg skal mødes senere. Først skal vi mødes til et spændende kalendermøde og senere skal vi en tur ned på Dokk1 og røre ved smukke bøger. Det bliver nu hyggeligt!

Når det så er sagt, så betyder tirsdag jo også ugens plantefokus (*klap klap*). Jeg har valgt den smukke “perler på snor” i dagens anledning.

For et lille års tid siden havde jeg verdens fineste plante, men efter en måneds misligholdelse i forbindelse med en lang ferie til Thailand,  måtte jeg komme hjem til nyheden om, at min plante var død 

Jeg har en aftale med Billig Blomst en af de kommende dage – derude kan man nemlig få dem til knap 30 kr!

Men hvordan passer man sådan en badboy? Læs denne guide, og du skulle være good-to-go.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *